Briose cu cocos

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 5076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cutii iaurt Cremosso cu cocos
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • 1 lingura bobite de ciocolata
  • 2 cani faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,dupa care se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,laptele alternat cu faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit fulgii de cocos si bobitele de ciocolata.


Se pune compozitia in formele de briose si se coace in cuptorul incins la 180 de grade timp de aproximativ jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:56

da ce bine arata...miha mai ia o pauza...mama ce dea prajituri faci...cred ca ai pitici acasa

Miha 1

14.05.2009, 20:03

Da...am doi...si cativa pe creier!

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:40

sunt superbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata